Leder du efter Det Udenrigspolitiske Selskabs hjemmeside? Vi har skiftet domæne. Klik dig ind på www.udenrigspolitik.dk

Udenrigs IIII 2020 Dokumentation

Magtens potentiale og skyggeside

Kære Udenrigspolitiske Selskab

I aften er en af de helt særlige aftner for mig. Jeg har glædet mig uhyre meget til at komme til netop denne særlige visning. Siden jeg indledte nogle research-samtaler med Ulrik Andreas Federspiel for halvandet års tid siden, har idéen om denne visning for jer her i aften været på tegnebrættet. Og nu er vi her.

I er potentielt de største kritikere af sådan en film her. I er de tunge folk. De hårde hunde. Som instruktør af en film om én af de mest markante diplomater i vort lands historie, så både frygter og længes jeg efter, at I skal se den. Denne film handler om en af jer.

Jeg husker, da jeg tog de første skridt med filmen her, det er fem år siden. Jeg tænkte: en film om diplomati? Hvad er diplomati? Hvad definerer det?

Få adgang til UDENRIGS.DK

TEGN ABONNEMENT
Allerede bruger? Log ind her